Jinek gemist? Astronaut André Kuipers luidt noodklok over staat van de natuur

Jinek gemist? Astronaut André Kuipers luidt noodklok over staat van de natuur

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

De afgelopen vijftig jaar heeft de mens steeds meer leefgebied van wilde dieren in beslag genomen voor de bouw van huizen en bedrijven, maar ook voor de voedselproductie in de vleesindustrie. Astronaut André Kuipers, ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds, luidt de noodklok in Jinek: "Driekwart van het land op aarde hebben wij al beïnvloed als mens."

Bekijk het gesprek met André Kuipers in Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Astronaut <em>André Kuipers</em> luidt noodklok over staat van de natuur Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. De afgelopen vijftig jaar heeft de mens steeds meer leefgebied van wilde dieren in beslag genomen voor de bouw van huizen en bedrijven, maar ook voor de voedselproductie in de vleesindustrie. Astronaut André Kuipers, ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds, luidt de noodklok in Jinek: "Driekwart van het land op aarde hebben wij al beïnvloed als mens." Bekijk het gesprek met André Kuipers in Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beau gemist? André Kuipers over SpaceX-raket Elon Musk: ‘Ik zou graag instappen’ Bekijk deze video » SpaceX-raket klaar voor lancering: André Kuipers vertelt alles wat je moet weten Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Astronaut André Kuipers luidt noodklok over staat van de natuur


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Astronaut André Kuipers luidt noodklok over staat van de natuur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV