Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter leegt chemisch toilet met ‘grote boodschap van Nicol’

Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter leegt chemisch toilet met ‘grote boodschap van Nicol’

Peter Gillis is aan het kamperen en dan moeten allerlei klusjes worden gedaan, zo is te zien in Familie Gillis: Massa Is Kassa. Hij doet zijn zoon Mark voor hoe je een chemisch toilet moet legen. “Hier zit denk ik de grote boodschap van Nicol nog in.”

Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa Is Kassa in de video hieronder.

De realityserie Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Familie Gillis: Massa Is Kassa</em>: Peter leegt chemisch toilet met ‘grote boodschap van Nicol’ Peter Gillis is aan het kamperen en dan moeten allerlei klusjes worden gedaan, zo is te zien in Familie Gillis: Massa Is Kassa. Hij doet zijn zoon Mark voor hoe je een chemisch toilet moet legen. “Hier zit denk ik de grote boodschap van Nicol nog in.” Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa Is Kassa in de video hieronder. De realityserie Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Familie Gillis: Massa Is Kassa: ‘Ik zit liever in Nicol dan in mijn zondagse broek’ Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter laat vriendin nat klusje opknappen: ‘Stel je niet aan’ Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter leegt chemisch toilet met ‘grote boodschap van Nicol’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier