Stevie Lee (Puppet the Psycho Dwarf) overleden: bekijk zijn bargevecht uit Jackass 3

Stevie Lee (Puppet the Psycho Dwarf) overleden: bekijk zijn bargevecht uit Jackass 3

Stevie Lee is op 54-jarige leeftijd overleden. Hij was vooral bekend als ‘midgetworstelaar’ en van de stuntserie en films van Jackass. Hij was ook bekend onder zijn bijnaam ‘Puppet the Psycho Dwarf’.

Lee ook te zien in American Horror Story
Het is niet bekendgemaakt waaraan Stevie is overleden. Wel is zijn dood onverwacht, zo laat de familie weten. Zij hebben een GoFundMe-pagina opgezet om de uitvaart te kunnen betalen. Lee is onder meer bekend van American Horror Story, Oz The Great And Powerful en Jackass.

Bekijk een scène uit Jackass 3, waarin Stevie Lee te zien is tijdens een gevecht in een bar.

<em>Stevie Lee</em> (Puppet the Psycho Dwarf) overleden: bekijk zijn bargevecht uit Jackass 3 Stevie Lee is op 54-jarige leeftijd overleden. Hij was vooral bekend als ‘midgetworstelaar’ en van de stuntserie en films van Jackass. Hij was ook bekend onder zijn bijnaam ‘Puppet the Psycho Dwarf’. Lee ook te zien in American Horror StoryHet is niet bekendgemaakt waaraan Stevie is overleden. Wel is zijn dood onverwacht, zo laat de familie weten. Zij hebben een GoFundMe-pagina opgezet om de uitvaart te kunnen betalen. Lee is onder meer bekend van American Horror Story, Oz The Great And Powerful en Jackass. Bekijk een scène uit Jackass 3, waarin Stevie Lee te zien is tijdens een gevecht in een bar. StukTV komt met nieuwe serie Puberende Bejaarden, bekijk aflevering 1 hier al Bekijk deze video » Bizarre stunt: Jackass-ster Steve-O met tape aan billboard geplakt Bekijk deze video »
Entertainment :
Stevie Lee (Puppet the Psycho Dwarf) overleden: bekijk zijn bargevecht uit Jackass 3


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Stevie Lee (Puppet the Psycho Dwarf) overleden: bekijk zijn bargevecht uit Jackass 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier