TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 11 september

TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 11 september

TERUGKIJKEN: <em>Persconferentie premier Mark Rutte</em> na ministerraad van 11 september Kijk hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte na de ministerraad van 11 september terug. Vrijdag 11 september was het weer tijd voor de minsterraad. Verschillende ministers, waaronder Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Stef Blok, Sigrid Kaag, Ferdinand Grapperhaus en Wopke Hoekstra, kwamen bijeen om een en ander te bespreken. Vervolgens geeft premier Mark Rutte zoals elke week een persconferentie na afloop. Dan laat de minister-president weten wat er zoal is besproken tijdens de ministerraad en beantwoordt hij vragen van de pers. In de video hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 11 september terugkijken. LIVE: Mark Rutte en Hugo de Jonge beantwoorden vragen over aanpak coronavirus (video) Bekijk deze video » Mark Rutte uitgemaakt voor leugenaar: "Maar het virus bestaat wél" (video) Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 11 september

Kijk hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte na de ministerraad van 11 september terug.

Vrijdag 11 september was het weer tijd voor de minsterraad. Verschillende ministers, waaronder Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Stef Blok, Sigrid Kaag, Ferdinand Grapperhaus en Wopke Hoekstra, kwamen bijeen om een en ander te bespreken. Vervolgens geeft premier Mark Rutte zoals elke week een persconferentie na afloop. Dan laat de minister-president weten wat er zoal is besproken tijdens de ministerraad en beantwoordt hij vragen van de pers.

In de video hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 11 september terugkijken.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 11 september of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen