1 Europa, 1 reisadvies: "Dit is niet uit te leggen aan reizigers" (video)

1 Europa, 1 reisadvies: "Dit is niet uit te leggen aan reizigers" (video)

In Den Haag werd er vandaag (11 september) een ludieke actie gehouden door de reisbranche. De reisadviezen verschillen per land in Europa en ondernemers in de reisbranche willen één gezamenlijk reisadvies. Volgens de branche wordt er bij het opstellen van de reisadviezen geen rekening gehouden met de Nederlandse reiziger en het voortbestaan van de sector.

Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder.

<em>1 Europa, 1 reisadvies</em>: &quot;Dit is niet uit te leggen aan reizigers&quot; (video) In Den Haag werd er vandaag (11 september) een ludieke actie gehouden door de reisbranche. De reisadviezen verschillen per land in Europa en ondernemers in de reisbranche willen één gezamenlijk reisadvies. Volgens de branche wordt er bij het opstellen van de reisadviezen geen rekening gehouden met de Nederlandse reiziger en het voortbestaan van de sector. Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder. Bekijk ook Jinek gemist? "Mijn zoon zit vast in Peru, drie uur varen van de bewoonde wereld" Bekijk deze video »
Nieuws :
1 Europa, 1 reisadvies: "Dit is niet uit te leggen aan reizigers" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 1 Europa, 1 reisadvies: "Dit is niet uit te leggen aan reizigers" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV