Eerste kermis van het jaar voor vele exploitanten: "Eindelijk weer werken!" (video)

Eerste kermis van het jaar voor vele exploitanten: "Eindelijk weer werken!" (video)

De kermis in Den Haag is geopend en staat daar 31 dagen lang. Zo kunnen kermisexploitanten hopelijk wat meer vet op de ribben krijgen om de winter door te kunnen komen. Voor velen is dit de eerste kermis van het jaar. Er zijn natuurlijk veel maatregelen getroffen, zoals extra brede wandelpaden. De kermisexploitanten zijn ontzettend blij dat ze weer aan de slag kunnen en dat de bezoekers het ook aandurven om gewoon te komen.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Eerste <em>kermis</em> van het jaar voor vele <em>exploitanten</em>: &quot;Eindelijk weer werken!&quot; (video) De kermis in Den Haag is geopend en staat daar 31 dagen lang. Zo kunnen kermisexploitanten hopelijk wat meer vet op de ribben krijgen om de winter door te kunnen komen. Voor velen is dit de eerste kermis van het jaar. Er zijn natuurlijk veel maatregelen getroffen, zoals extra brede wandelpaden. De kermisexploitanten zijn ontzettend blij dat ze weer aan de slag kunnen en dat de bezoekers het ook aandurven om gewoon te komen. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: Miss Nederland Denise Speelman is kermiskind (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Eerste kermis van het jaar voor vele exploitanten: "Eindelijk weer werken!" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste kermis van het jaar voor vele exploitanten: "Eindelijk weer werken!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier