Sanne Wallis de Vries: Gut gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sanne Wallis de Vries: Gut gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Cabaret: Sanne Wallis de Vries - Gut

Sanne Wallis de Vries: Gut gemist? Bekijk hier de hele uitzending Registratie van de cabaretvoorstelling Gut van Sanne Wallis de Vries. Vrouw'Ik ben de vrouw geworden die ik nooit wilde worden. Maar omdat de vrouw die ik geworden ben dat helemaal niet erg vindt, vind ik dat helemaal niet erg.' Met Gut leverde Sanne Wallis de Vries na een pauze van zeven jaar een topprogramma af. Geert WildersSanne schakelt onder andere tussen het ontleden van wereldreligies, een empathisch lied voor Geert Wilders en een ode aan haar held Prince. PersiflagesZelfspot, activisme, satire, zang, dans, flauwekul, persiflages en imitaties leiden tot vijfsterren-recensies voor Gut, en een nominatie voor de Poelifinario. Sanne wordt bijgestaan door muzikanten Wouter Planteijdt en Dionys Breukers.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Registratie van de cabaretvoorstelling Gut van Sanne Wallis de Vries.

Vrouw
'Ik ben de vrouw geworden die ik nooit wilde worden. Maar omdat de vrouw die ik geworden ben dat helemaal niet erg vindt, vind ik dat helemaal niet erg.' Met Gut leverde Sanne Wallis de Vries na een pauze van zeven jaar een topprogramma af.

Geert Wilders
Sanne schakelt onder andere tussen het ontleden van wereldreligies, een empathisch lied voor Geert Wilders en een ode aan haar held Prince.

Persiflages
Zelfspot, activisme, satire, zang, dans, flauwekul, persiflages en imitaties leiden tot vijfsterren-recensies voor Gut, en een nominatie voor de Poelifinario. Sanne wordt bijgestaan door muzikanten Wouter Planteijdt en Dionys Breukers.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sanne Wallis de Vries: Gut gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen