Per Seconde Wijzer De Strijd aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Per Seconde Wijzer De Strijd aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Per Seconde Wijzer De Strijd aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voordat het nieuwe seizoen van Per Seconde Wijzer volgende week maandag 21 september begint, is de komende dagen een speciale finaleweek in Per Seconde Wijzer De Strijd. Tot en met donderdag dagelijks om 19:50 uur op NPO 2. OpzetDe zes beste 4e ronde-winnaars van het afgelopen seizoen (najaar 2019 – voorjaar 2020) gaan in deze finaleweek de strijd met elkaar aan. Van maandag tot en met woensdag duelleren dagelijks twee kandidaten tegen elkaar. De twee winnaars die hieruit voortkomen, spelen op donderdag 17 september in de grote eindstrijd tegen elkaar om de uiteindelijke winnaar te worden. DrukknopPer Seconde Wijzer De Strijd wijkt inhoudelijk iets af van het reguliere spel, want er zit nu een drukknop-vraag in. De twee kandidaten spelen letterlijk tegen elkaar: wie het snelst op de knop drukt en het goede antwoord geeft, wint de vraag. CategorieënDe spelers krijgen niet alleen vragen uit de categorie die ze zelf hebben gekozen (Sport, Geschiedenis, Wetenschap, Kunst & Cultuur of Tegenwoordige Tijd), maar ook uit de andere categorieën. LuckyTV Erik Dijkstra grijpt Nobelprijs voor TV Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Voordat het nieuwe seizoen van Per Seconde Wijzer volgende week maandag 21 september begint, is de komende dagen een speciale finaleweek in Per Seconde Wijzer De Strijd. Tot en met donderdag dagelijks om 19:50 uur op NPO 2.

Opzet
De zes beste 4e ronde-winnaars van het afgelopen seizoen (najaar 2019 – voorjaar 2020) gaan in deze finaleweek de strijd met elkaar aan. Van maandag tot en met woensdag duelleren dagelijks twee kandidaten tegen elkaar. De twee winnaars die hieruit voortkomen, spelen op donderdag 17 september in de grote eindstrijd tegen elkaar om de uiteindelijke winnaar te worden.

Drukknop
Per Seconde Wijzer De Strijd wijkt inhoudelijk iets af van het reguliere spel, want er zit nu een drukknop-vraag in. De twee kandidaten spelen letterlijk tegen elkaar: wie het snelst op de knop drukt en het goede antwoord geeft, wint de vraag.

Categorieën
De spelers krijgen niet alleen vragen uit de categorie die ze zelf hebben gekozen (Sport, Geschiedenis, Wetenschap, Kunst & Cultuur of Tegenwoordige Tijd), maar ook uit de andere categorieën.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Per Seconde Wijzer
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Per Seconde Wijzer De Strijd aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen