Bekijk trailer The Trial of the Chicago 7 (vanaf 16 oktober op Netflix)

Bekijk trailer The Trial of the Chicago 7 (vanaf 16 oktober op Netflix)

Netflix heeft in dit bijzondere jaar een aantal hete hangijzers in het vuur bij de komende Oscaruitreiking. Eén van die kanshebbers lijkt The Trial of the Chicago 7 te worden, geschreven en geregisseerd door Aaron Sorkin. De film gaat over het - in eerste instantie - vreedzame protest tijdens de Democratische Conventie van 1968, die uitliep op een gewelddadige botsing met de politie en de National Guard.

Bekijk de trailer van The Trial of the Chicago 7 hieronder. The Trial of the Chicago 7 is vanaf vrijdag 16 oktober exclusief te zien op Netflix.

Bekijk trailer <em>The Trial of the Chicago 7</em> (vanaf 16 oktober op Netflix) Netflix heeft in dit bijzondere jaar een aantal hete hangijzers in het vuur bij de komende Oscaruitreiking. Eén van die kanshebbers lijkt The Trial of the Chicago 7 te worden, geschreven en geregisseerd door Aaron Sorkin. De film gaat over het - in eerste instantie - vreedzame protest tijdens de Democratische Conventie van 1968, die uitliep op een gewelddadige botsing met de politie en de National Guard. Bekijk de trailer van The Trial of the Chicago 7 hieronder. The Trial of the Chicago 7 is vanaf vrijdag 16 oktober exclusief te zien op Netflix. Bekijk ook Start Undercover seizoen 2 zaait verdeeldheid: "Het is veel te Belgisch" (video) Bekijk deze video » Bekijk trailer Hubie Halloween (vanaf 7 oktober te zien op Netflix) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer The Trial of the Chicago 7 (vanaf 16 oktober op Netflix)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV