Kijk LIVE naar etappe 16 van de Tour de France 2020

Kijk LIVE naar etappe 16 van de Tour de France 2020

Kijk hierboven op dinsdag 15 september vanaf 14.00 uur LIVE naar de zestiende etappe van de Tour de France op NPO 2 (i.v.m. Prinsjesdag). LET OP: vanaf 15.50 uur gaat het verslag van de etappe verder op NPO 1.

Na de rustdag op maandag 14 september mogen de renners op dinsdag 15 september weer flink aan de bak. De zestiende etappe gaat om 13.05 uur van start in La Tour-du-Pin, en de eerste renners zullen naar verwachting rond 17.40 uur over de streep komen in Villard-de-Lans.

De bergen in
De mensen die dachten dat het peloton na een welverdiende rustdag weer rustig op kon starten, heeft het mis: dinsdag gaan we opnieuw de bergen in. De zestiende etappe kent vijf cols. De renners beklimmen eerst een colletje van de vierde categorie, waarna er twee van de tweede categorie volgen. Vervolgens doemt er een berg van de eerste categorie op. Die wordt na een korte afdaling gevolgd door een venijnig klimmetje van de derde categorie, met een finish bergop.

De zestiende etappe van de Tour de France 2020 is op dinsdag 15 september te zien op NPO 1 en NPO 2 (i.v.m. Prinsjesdag), Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Bekijk hieronder het volledige rittenschema van de Tour de France.

Kijk LIVE naar etappe 16 van de <em>Tour de France</em> 2020 Kijk hierboven op dinsdag 15 september vanaf 14.00 uur LIVE naar de zestiende etappe van de Tour de France op NPO 2 (i.v.m. Prinsjesdag). LET OP: vanaf 15.50 uur gaat het verslag van de etappe verder op NPO 1. Na de rustdag op maandag 14 september mogen de renners op dinsdag 15 september weer flink aan de bak. De zestiende etappe gaat om 13.05 uur van start in La Tour-du-Pin, en de eerste renners zullen naar verwachting rond 17.40 uur over de streep komen in Villard-de-Lans. De bergen inDe mensen die dachten dat het peloton na een welverdiende rustdag weer rustig op kon starten, heeft het mis: dinsdag gaan we opnieuw de bergen in. De zestiende etappe kent vijf cols. De renners beklimmen eerst een colletje van de vierde categorie, waarna er twee van de tweede categorie volgen. Vervolgens doemt er een berg van de eerste categorie op. Die wordt na een korte afdaling gevolgd door een venijnig klimmetje van de derde categorie, met een finish bergop. De zestiende etappe van de Tour de France 2020 is op dinsdag 15 september te zien op NPO 1 en NPO 2 (i.v.m. Prinsjesdag), Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Bekijk hieronder het volledige rittenschema van de Tour de France. Bekijk ook Tour de France: Kanshebbers Bernal en Quintana gelost op Grand Colombier Bekijk deze video » Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 15 Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar etappe 16 van de Tour de France 2020

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar etappe 16 van de Tour de France 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen