Video: aanstelling officier van justitie in Akwasi-zaak was "een beetje dom" van OM

Video: aanstelling officier van justitie in Akwasi-zaak was "een beetje dom" van OM

De zaak rond rapper Akwasi, die eerder dit jaar leek te pleiten voor geweld tegen Zwarte Piet, blijft de gemoederen bezighouden. Zeker nu de officier van justitie Jacobien Vreekamp de schijn van partijdigheid heeft gewekt. Volgens Amerikadeskundige Willem Post, die bij Goedemorgen Nederland zat, was het "een beetje dom" van het Openbaar Ministerie om haar aan te stellen.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Video: aanstelling officier van justitie in <em>Akwasi</em>-zaak was &quot;een beetje dom&quot; van OM De zaak rond rapper Akwasi, die eerder dit jaar leek te pleiten voor geweld tegen Zwarte Piet, blijft de gemoederen bezighouden. Zeker nu de officier van justitie Jacobien Vreekamp de schijn van partijdigheid heeft gewekt. Volgens Amerikadeskundige Willem Post, die bij Goedemorgen Nederland zat, was het "een beetje dom" van het Openbaar Ministerie om haar aan te stellen. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: heftige tweets Akwasi over vermoorden zwarte piet en Sinterklaas Bekijk deze video » Veronica Inside: 'We gaan verder waar we gebleven waren, met Akwasi!' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: aanstelling officier van justitie in Akwasi-zaak was "een beetje dom" van OM


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: aanstelling officier van justitie in Akwasi-zaak was "een beetje dom" van OM of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier