Zien: Alexander Zverev in tranen na verloren US Open-finale vanwege ouders

Zien: Alexander Zverev in tranen na verloren US Open-finale vanwege ouders

De US Open is achter de rug. Het eerste Grand Slam-toernooi sinds de uitbraak van het coronavirus werd (bij de mannen) gewonnen door Dominic Thiem. Hij versloeg in de finale Alexander Zverev, die nadien bijzonder emotioneel was vanwege zijn ouders.

Zien: <em>Alexander Zverev</em> in tranen na verloren US Open-finale vanwege ouders De US Open is achter de rug. Het eerste Grand Slam-toernooi sinds de uitbraak van het coronavirus werd (bij de mannen) gewonnen door Dominic Thiem. Hij versloeg in de finale Alexander Zverev, die nadien bijzonder emotioneel was vanwege zijn ouders. Positief getestIn zijn toespraak na de wedstrijd zei Zverev: "Helaas zijn er enkele speciale personen niet bij vandaag. Ik wil mijn ouders bedanken..." Vervolgens kan Zverev niet meer uit zijn woorden komen omdat de emoties de overhand krijgen. Het geval wil namelijk dat zijn vader en moeder allebei positief zijn getest op het coronavirus, en daardoor niet aanwezig waren bij de finale. Bekijk de beelden van de emotionele Alexander Zverev hierboven. Bekijk ook US Open 2020: Dominic Thiem wint van Daniil Medvedev in halve finale (Samenvatting) Bekijk deze video » Dominic Thiem na winnen US Open: "Voelden ons veilig maar hopen op normale editie in 2021" (video) Bekijk deze video »
Tennis :
Zien: Alexander Zverev in tranen na verloren US Open-finale vanwege ouders

Positief getest
In zijn toespraak na de wedstrijd zei Zverev: "Helaas zijn er enkele speciale personen niet bij vandaag. Ik wil mijn ouders bedanken..." Vervolgens kan Zverev niet meer uit zijn woorden komen omdat de emoties de overhand krijgen. Het geval wil namelijk dat zijn vader en moeder allebei positief zijn getest op het coronavirus, en daardoor niet aanwezig waren bij de finale.

Bekijk de beelden van de emotionele Alexander Zverev hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Alexander Zverev in tranen na verloren US Open-finale vanwege ouders of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen