Onze boerderij gemist? Familie Harkink verkoopt koeien voor emigratie

Onze boerderij gemist? Familie Harkink verkoopt koeien voor emigratie

In de vorige aflevering maakten we kennis met de familie Harkink. Yvon praat nu met ze verder over hun plannen en hoort hoe Ronald hulp kreeg van een agrarisch coach toen hij even niet meer wist hoe hij verder moest. Ronald verkoopt steeds een paar van zijn koeien, zodat ze weten waar ze financieel gezien aan toe zijn wanneer ze zullen emigreren naar Canada. Voor zoon Luuk van 13 jaar is het al jarenlang duidelijk; hij zal boer worden en het familiebedrijf voortzetten, waar ter wereld dat bedrijf ook mag staan.

Bekijk de video van KRO-NCRV hieronder. Onze boerderij is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Onze boerderij terugkijken bij Gids.tv.

<em>Onze boerderij gemist?</em> Familie Harkink verkoopt koeien voor emigratie In de vorige aflevering maakten we kennis met de familie Harkink. Yvon praat nu met ze verder over hun plannen en hoort hoe Ronald hulp kreeg van een agrarisch coach toen hij even niet meer wist hoe hij verder moest. Ronald verkoopt steeds een paar van zijn koeien, zodat ze weten waar ze financieel gezien aan toe zijn wanneer ze zullen emigreren naar Canada. Voor zoon Luuk van 13 jaar is het al jarenlang duidelijk; hij zal boer worden en het familiebedrijf voortzetten, waar ter wereld dat bedrijf ook mag staan. Bekijk de video van KRO-NCRV hieronder. Onze boerderij is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Onze boerderij terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Onze boerderij gemist? Boer Willem (Boer zoekt vrouw) vertelt over zijn grote liefde Bekijk deze video »
TV :
Onze boerderij gemist? Familie Harkink verkoopt koeien voor emigratie


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Onze boerderij gemist? Familie Harkink verkoopt koeien voor emigratie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV