Onze boerderij gemist? "We voeren veel soberder, maar Lulu werd zwanger "

Onze boerderij gemist? "We voeren veel soberder, maar Lulu werd zwanger "

Vorig jaar vertelde de Canadese boer Riks, bekend van Boer zoekt Vrouw, over de ziekte en sterfte onder zijn koeien. Hij ging zelf op onderzoek uit en vermoedde al snel dat de koeien teveel bestrijdingsmiddelen binnen kregen vanuit hun voeding. Hij heeft besloten om het voer zelf te gaan verbouwen; een heftige en tijdrovende beslissing. Yvon Jaspers videobelt met hem voor een update.

Onze boerderij is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Onze boerderij terugkijken bij Gids.tv.

<em>Onze boerderij gemist?</em> &quot;We voeren veel soberder, maar Lulu werd zwanger &quot; Vorig jaar vertelde de Canadese boer Riks, bekend van Boer zoekt Vrouw, over de ziekte en sterfte onder zijn koeien. Hij ging zelf op onderzoek uit en vermoedde al snel dat de koeien teveel bestrijdingsmiddelen binnen kregen vanuit hun voeding. Hij heeft besloten om het voer zelf te gaan verbouwen; een heftige en tijdrovende beslissing. Yvon Jaspers videobelt met hem voor een update. Onze boerderij is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Onze boerderij terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: boer Ayoub (22) is de enige Nederlandse boer met Marokkaanse roots Bekijk deze video »
TV :
Onze boerderij gemist? "We voeren veel soberder, maar Lulu werd zwanger "Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Onze boerderij gemist? "We voeren veel soberder, maar Lulu werd zwanger " of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier