Samenvatting Feyenoord O18 - Ajax O18 (competitie)

Samenvatting Feyenoord O18 - Ajax O18 (competitie)

Samenvatting <em>Feyenoord O18 - Ajax O18</em> (competitie) Ook bij de jeugdafdeling van de profteams is de competitie weer begonnen. In de Onder 18-divisie stond er direct een kraker op het programma: Feyenoord - Ajax. Op het eigen sportcomplex Varkensoord werd het een vervelende dag voor de Rotterdammers, want ze kregen een flinke oorwassing te verduren. Eindstand: 2-6. Bekijk de samenvatting van Feyenoord O18 - Ajax O18 hierboven. Bekijk ook Samenvatting Sparta - Ajax (Eredivisie) Bekijk deze video » Bekijk afscheidsinterview Donny van de Beek voor Ajax: "Veel moois meegemaakt" Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Feyenoord O18 - Ajax O18 (competitie)

Ook bij de jeugdafdeling van de profteams is de competitie weer begonnen. In de Onder 18-divisie stond er direct een kraker op het programma: Feyenoord - Ajax. Op het eigen sportcomplex Varkensoord werd het een vervelende dag voor de Rotterdammers, want ze kregen een flinke oorwassing te verduren. Eindstand: 2-6.

Bekijk de samenvatting van Feyenoord O18 - Ajax O18 hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Feyenoord O18 - Ajax O18 (competitie) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen