Bauke Mollema: "Ik kijk niet zo veel wielrennen, maar nu volg ik het wel" (video)

Bauke Mollema: "Ik kijk niet zo veel wielrennen, maar nu volg ik het wel" (video)

Op de tweede rustdag van de Tour de France 2020 spreekt Thijs Zonneveld via Zoom met Bauke Mollema over zijn valpartij én uitval in de Tour. Hij heeft zijn pols gebroken op diverse plekken en is direct geopereerd in het ziekenhuis. Normaal gesproken kijkt hij niet veel wielrennen op televisie, maar nu hij uitgevallen is volgt hij de rest van de Tour de France nog wel.

Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder.

<em>Bauke Mollema</em>: &quot;Ik kijk niet zo veel wielrennen, maar nu volg ik het wel&quot; (video) Op de tweede rustdag van de Tour de France 2020 spreekt Thijs Zonneveld via Zoom met Bauke Mollema over zijn valpartij én uitval in de Tour. Hij heeft zijn pols gebroken op diverse plekken en is direct geopereerd in het ziekenhuis. Normaal gesproken kijkt hij niet veel wielrennen op televisie, maar nu hij uitgevallen is volgt hij de rest van de Tour de France nog wel. Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder. Bekijk ook Zien: de gebroken pols van Bauke Mollema in beeld (Tour de France) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Bauke Mollema: "Ik kijk niet zo veel wielrennen, maar nu volg ik het wel" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bauke Mollema: "Ik kijk niet zo veel wielrennen, maar nu volg ik het wel" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier