Zeldzame dolfijn door corona teruggekeerd aan de kust van Hong Kong (video)

Zeldzame dolfijn door corona teruggekeerd aan de kust van Hong Kong (video)

Door de coronamaatregelen in China zijn er veel minder boten en mensen op het water, wat een grote impact heeft op de natuur hieromheen. Door de rust is een zeldzame Chinese witte dolfijn teruggekeerd. Deze zijn al bijna zes jaar niet meer gezien op deze plek. Volgens het onderzoeksteam is de dolfijnenpopulatie in deze baai met 30 procent gestegen.

Bekijk de video van NU.nl hieronder.

<em>Zeldzame dolfijn</em> door corona teruggekeerd aan de kust van Hong Kong (video) Door de coronamaatregelen in China zijn er veel minder boten en mensen op het water, wat een grote impact heeft op de natuur hieromheen. Door de rust is een zeldzame Chinese witte dolfijn teruggekeerd. Deze zijn al bijna zes jaar niet meer gezien op deze plek. Volgens het onderzoeksteam is de dolfijnenpopulatie in deze baai met 30 procent gestegen. Bekijk de video van NU.nl hieronder. Bekijk ook Zien: Siberisch meer kleurt roze door kreeften met roze pigment (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zeldzame dolfijn door corona teruggekeerd aan de kust van Hong Kong (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zeldzame dolfijn door corona teruggekeerd aan de kust van Hong Kong (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen