Zien: Siberisch meer kleurt roze door kreeften met roze pigment (video)

Zien: Siberisch meer kleurt roze door kreeften met roze pigment (video)

Het meer Burlinskoye Ozero in Siberië kleurt momenteel roze door het warme weer. In dit meer leven veel kreeften die een roze pigment loslaat. Hoe warmer het weer is, des de feller roze het meer kleurt. Daarbij is het meer ontzettend zout, bijna zo zout als de Dode Zee. Een speciale trein haalt het zout uit het meer en vervoert deze over het meer.

Bekijk de video van NU.nl hieronder.

Zien: <em>Siberisch meer</em> kleurt roze door kreeften met <em>roze pigment</em> (video) Het meer Burlinskoye Ozero in Siberië kleurt momenteel roze door het warme weer. In dit meer leven veel kreeften die een roze pigment loslaat. Hoe warmer het weer is, des de feller roze het meer kleurt. Daarbij is het meer ontzettend zout, bijna zo zout als de Dode Zee. Een speciale trein haalt het zout uit het meer en vervoert deze over het meer. Bekijk de video van NU.nl hieronder. Bekijk ook Zien: dode walvis trekt enorme witte haaien aan (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Siberisch meer kleurt roze door kreeften met roze pigment (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Siberisch meer kleurt roze door kreeften met roze pigment (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen