Fotograaf Witte Huis: "Ik weet wat er gebeurt en dat maakt me bang" (video)

Fotograaf Witte Huis: "Ik weet wat er gebeurt en dat maakt me bang" (video)

Pete Souza was vroeger de vaste fotograaf van het Witte Huis. Hij heeft niet alleen tijdens Barack Obama zijn tijd als president gewerkt, maar ook tijdens Ronald Raegan's regeren. Inmiddels is hij openbaar criticus van Donald Trump. Volgens Souza is het presidentsschap van Trump een verheerlijking van zichzelf en niet van Amerika. De fotograaf heeft een documentaire gemaakt, "The Way I see It", waarin hij zijn beeld van Donald Trump deelt en waarschuwt voor de nieuwe verkiezingen.

Bekijk de video van NowThis hieronder.

Fotograaf <em>Witte Huis</em>: &quot;Ik weet wat er gebeurt en dat maakt me bang&quot; (video) Pete Souza was vroeger de vaste fotograaf van het Witte Huis. Hij heeft niet alleen tijdens Barack Obama zijn tijd als president gewerkt, maar ook tijdens Ronald Raegan's regeren. Inmiddels is hij openbaar criticus van Donald Trump. Volgens Souza is het presidentsschap van Trump een verheerlijking van zichzelf en niet van Amerika. De fotograaf heeft een documentaire gemaakt, "The Way I see It", waarin hij zijn beeld van Donald Trump deelt en waarschuwt voor de nieuwe verkiezingen. Bekijk de video van NowThis hieronder. Bekijk ook Witte Huis verdedigt Donald Trump: 'Term Kung Flu is niet racistisch' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Fotograaf Witte Huis: "Ik weet wat er gebeurt en dat maakt me bang" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fotograaf Witte Huis: "Ik weet wat er gebeurt en dat maakt me bang" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen