Nieuw kamp op Lesbos: "Vluchtelingen willen hier niet naartoe, maar naar Europa" (video)

Nieuw kamp op Lesbos: "Vluchtelingen willen hier niet naartoe, maar naar Europa" (video)

Na de brand in kamp Moria zijn er ontzettend veel vluchtelingen dakloos geworden. Er leven wel 12.000 mensen op straat, waardoor het hele eiland geraakt wordt door deze gebeurtenis. Inmiddels wordt er een nieuw kamp opgezet op het eiland Lesbos, met hulp van het Griekse leger. Zowel de lokale bewoners als de migranten zelf willen geen nieuw kamp, gezien de slechte financiële omstandigheden.

Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder.

Nieuw kamp op <em>Lesbos:</em> &quot;Vluchtelingen willen hier niet naartoe, maar naar Europa&quot; (video) Na de brand in kamp Moria zijn er ontzettend veel vluchtelingen dakloos geworden. Er leven wel 12.000 mensen op straat, waardoor het hele eiland geraakt wordt door deze gebeurtenis. Inmiddels wordt er een nieuw kamp opgezet op het eiland Lesbos, met hulp van het Griekse leger. Zowel de lokale bewoners als de migranten zelf willen geen nieuw kamp, gezien de slechte financiële omstandigheden. Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder. Bekijk ook Crisissituatie vluchtelingenkamp Moria na brand: bekijk schrijnende beelden Bekijk deze video » Jinek gemist? Minister Cora van Nieuwenhuizen kan zich vinden in Moria-deal Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuw kamp op Lesbos: "Vluchtelingen willen hier niet naartoe, maar naar Europa" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw kamp op Lesbos: "Vluchtelingen willen hier niet naartoe, maar naar Europa" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen