NOS Stories: piemels weggepoetst bij Tour de France

NOS Stories: piemels weggepoetst bij Tour de France

Ieder jaar worden er aanmoedigingen van Tour de France-fans op de weg geschreven. Deze kunnen televisiekijkers dan via helikopterbeelden zien. Elk jaar zitten er ook een aantal grappenmakers tussen, die bijvoorbeeld geslachtsdelen schilderen. De organisatie van de Tour is hier natuurlijk niet zo blij mee. Twee mannen worden de ‘effaceurs du Tour de France’ genoemd, de ‘gummers van de Tour’, want ze maken van dit soort tekeningen nèt een ander figuur.

Bekijk de video van NOS Stories hieronder.

<em>NOS Stories</em>: piemels weggepoetst bij Tour de France Ieder jaar worden er aanmoedigingen van Tour de France-fans op de weg geschreven. Deze kunnen televisiekijkers dan via helikopterbeelden zien. Elk jaar zitten er ook een aantal grappenmakers tussen, die bijvoorbeeld geslachtsdelen schilderen. De organisatie van de Tour is hier natuurlijk niet zo blij mee. Twee mannen worden de ‘effaceurs du Tour de France’ genoemd, de ‘gummers van de Tour’, want ze maken van dit soort tekeningen nèt een ander figuur. Bekijk de video van NOS Stories hieronder. Bekijk ook Zo worden rugnummers van wielrenners in Tour de France bepaald (video) Bekijk deze video » Zien: Herman van der Zandt beklimt lege Grand Colombier (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
NOS Stories: piemels weggepoetst bij Tour de France

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: piemels weggepoetst bij Tour de France of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen