NOS Explainer over Prinsjesdag 2020: staatsschuld van 491 miljard, maar geen paniek

NOS Explainer over Prinsjesdag 2020: staatsschuld van 491 miljard, maar geen paniek

Prinsjesdag is in 2020 anders dan in alle andere jaren. Het heeft natuurlijk allemaal te maken met de coronacrisis, die niet alleen het programma beïnvloedt (geen rijtoer met de Glazen Koets, geen balkonscène en geen publiek), maar ook de rijksbegroting die vandaag traditioneel wordt gepresenteerd. De staatsschuld loopt zelfs op tot 491 miljard, maar er is geen paniek. Hoe kan dat? De NOS legt het uit.

Bekijk de NOS Explainer over de staatsschuld van Nederland hieronder.

NOS Explainer over <em>Prinsjesdag</em> 2020: staatsschuld van 491 miljard, maar geen paniek Prinsjesdag is in 2020 anders dan in alle andere jaren. Het heeft natuurlijk allemaal te maken met de coronacrisis, die niet alleen het programma beïnvloedt (geen rijtoer met de Glazen Koets, geen balkonscène en geen publiek), maar ook de rijksbegroting die vandaag traditioneel wordt gepresenteerd. De staatsschuld loopt zelfs op tot 491 miljard, maar er is geen paniek. Hoe kan dat? De NOS legt het uit. Bekijk de NOS Explainer over de staatsschuld van Nederland hieronder. Bekijk ook Troonrede gelekt: dit is wat we nu al weten over Prinsjesdag 2020 (video) Bekijk deze video » Zien: de eerste LuckyTV bij Jinek over Prinsjesdag 2020 Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Explainer over Prinsjesdag 2020: staatsschuld van 491 miljard, maar geen paniek

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Explainer over Prinsjesdag 2020: staatsschuld van 491 miljard, maar geen paniek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen