Thema Troonrede: "Schouders eronder & coronacrisis is nog niet voorbij" (video)

Thema Troonrede: "Schouders eronder & coronacrisis is nog niet voorbij" (video)

Nederland beleeft vandaag een stralend zonnige Prinsjesdag. Naast dat uiteraard de zomerse hoedjes in de gaten zullen worden gehouden is er ook aandacht voor de Troonrede. Wat zal het thema van dit jaar zijn? "Toch ook een beetje de schouders eronder, met elkaar als land. Maar we krijgen ook heel duidelijk een signaal van het staatshoofd dat de coronacrisis nog niet voorbij is", vermoedt politiek journalist Wouter de Winther. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Thema <em>Troonrede</em>: &quot;Schouders eronder &amp; coronacrisis is nog niet voorbij&quot; (video) Nederland beleeft vandaag een stralend zonnige Prinsjesdag. Naast dat uiteraard de zomerse hoedjes in de gaten zullen worden gehouden is er ook aandacht voor de Troonrede. Wat zal het thema van dit jaar zijn? "Toch ook een beetje de schouders eronder, met elkaar als land. Maar we krijgen ook heel duidelijk een signaal van het staatshoofd dat de coronacrisis nog niet voorbij is", vermoedt politiek journalist Wouter de Winther. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook 'Troonrede 2020' uitgelekt, bekijk deze opvallende beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Thema Troonrede: "Schouders eronder & coronacrisis is nog niet voorbij" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thema Troonrede: "Schouders eronder & coronacrisis is nog niet voorbij" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier