Wopke Hoekstra: "Geen enkele minister van Financiën gaf meer geld uit dan ik" (video)

Wopke Hoekstra: "Geen enkele minister van Financiën gaf meer geld uit dan ik" (video)

Wopke Hoekstra liet vanmorgen aan Frank Dane weten dat Nederland het eigenlijk zo slecht nog niet doet, tijdens de coronacrisis: "Het gaat met ons land eigenlijk beter dan met veel van de landen om ons heen, dus houd dat optimisme vast."

'Bijzondere prijs'
Maar heeft er ooit een Nederlandse minister van Financiën meer geld uitgegeven, vragen de mannen van 538 zich af? "Ik ben bang dat die prijs naar mij gaat. En om het nog erger te maken: ik zal ook de geschiedenis ingaan als de minister die een overschot in het grootste tekort ooit heeft laten omslaan." Bekijk het fragment van De 538-Ochtendshow hieronder. Voor de Hoekstra-fans: de minister is vanmiddag om 17:10 uur te gast in de Prinsjesdag-uitzending van Tijd voor MAX.

<em>Wopke Hoekstra</em>: &quot;Geen enkele minister van Financiën gaf meer geld uit dan ik&quot; (video) Wopke Hoekstra liet vanmorgen aan Frank Dane weten dat Nederland het eigenlijk zo slecht nog niet doet, tijdens de coronacrisis: "Het gaat met ons land eigenlijk beter dan met veel van de landen om ons heen, dus houd dat optimisme vast." 'Bijzondere prijs'Maar heeft er ooit een Nederlandse minister van Financiën meer geld uitgegeven, vragen de mannen van 538 zich af? "Ik ben bang dat die prijs naar mij gaat. En om het nog erger te maken: ik zal ook de geschiedenis ingaan als de minister die een overschot in het grootste tekort ooit heeft laten omslaan." Bekijk het fragment van De 538-Ochtendshow hieronder. Voor de Hoekstra-fans: de minister is vanmiddag om 17:10 uur te gast in de Prinsjesdag-uitzending van Tijd voor MAX. Bekijk ook 'Troonrede 2020' uitgelekt, bekijk deze opvallende beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Wopke Hoekstra: "Geen enkele minister van Financiën gaf meer geld uit dan ik" (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV