Kijk LIVE naar etappe 17 van de Tour de France 2020

Kijk LIVE naar etappe 17 van de Tour de France 2020

Kijk hierboven op woensdag 16 september vanaf 12.25 uur LIVE naar de zeventiende etappe van de Tour de France.

Ook in de derde week van de Tour de France krijgen de renners het flink voor de kiezen. De zeventiende etappe belooft opnieuw een zware te worden. Deze rit gaat om 12.15 uur van start in Grenoble en de winnaar is naar verwachting rond de klok van 17.20 uur bekend.

Lees hier waar je de zeventiende etappe live op tv kunt kijken.

Alpen
We zijn inmiddels aanbeland in de Alpen, en daar doemen als vanouds een paar reuzen in het landschap op. In de zeventiende etappe staan er slechts twee beklimmingen op het programma, maar deze zijn allebei van de buitencategorie: eerst staat de klassieke Col de la Madeleine op het menu, gevolgd door de nog niet eerder beklommen Col de la Loze. De finish ligt ook in deze etappe bergop.

De zeventiende etappe van de Tour de France 2020 is op woensdag 16 september te zien op NPO 2, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Bekijk hieronder het volledige rittenschema van de Tour de France.

Kijk LIVE naar etappe 17 van de <em>Tour de France</em> 2020 Kijk hierboven op woensdag 16 september vanaf 12.25 uur LIVE naar de zeventiende etappe van de Tour de France. Ook in de derde week van de Tour de France krijgen de renners het flink voor de kiezen. De zeventiende etappe belooft opnieuw een zware te worden. Deze rit gaat om 12.15 uur van start in Grenoble en de winnaar is naar verwachting rond de klok van 17.20 uur bekend. Lees hier waar je de zeventiende etappe live op tv kunt kijken. AlpenWe zijn inmiddels aanbeland in de Alpen, en daar doemen als vanouds een paar reuzen in het landschap op. In de zeventiende etappe staan er slechts twee beklimmingen op het programma, maar deze zijn allebei van de buitencategorie: eerst staat de klassieke Col de la Madeleine op het menu, gevolgd door de nog niet eerder beklommen Col de la Loze. De finish ligt ook in deze etappe bergop. De zeventiende etappe van de Tour de France 2020 is op woensdag 16 september te zien op NPO 2, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Bekijk hieronder het volledige rittenschema van de Tour de France. Bekijk ook Bauke Mollema: "Ik kijk niet zo veel wielrennen, maar nu volg ik het wel" (video) Bekijk deze video » NOS Stories: piemels weggepoetst bij Tour de France Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar etappe 17 van de Tour de France 2020

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar etappe 17 van de Tour de France 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen