Jennifer Hoffman: "Ik ben zwanger, al 20 weken"

Jennifer Hoffman: "Ik ben zwanger, al 20 weken"

Jennifer Hoffman is zwanger, zo laat ze vanmorgen weten via haar Instagrampagina: "Bezig met de grootste internationale productie van mijn leven", aldus de actrice en presentatrice.

20 weken
Daarmee doelt ze het op internationale karakter van haar ongeboren baby, die half Nederlands, een kwart Frans en een kwart Amerikaans zal zijn. Hoffman (39), wiens eerste kind het zal worden, is inmiddels zo'n 20 weken in verwachting. Ze is sinds 2018 samen met haar vriend Dorian Geis.

Felicitaties
Direct na de bekendmaking stroomden felicitaties van bekende vrienden als Simon Keizer, Lieke van Lexmond en Georgina Verbaan binnen. Die sturen haar vooral veel hartjes. Bekijk Hoffman's Instagrampost hieronder. Daaronder zie je hoe ze momenteel schittert in 3 op Reis.

<em>Jennifer Hoffman</em>: &quot;Ik ben zwanger, al 20 weken&quot; Jennifer Hoffman is zwanger, zo laat ze vanmorgen weten via haar Instagrampagina: "Bezig met de grootste internationale productie van mijn leven", aldus de actrice en presentatrice. 20 wekenDaarmee doelt ze het op internationale karakter van haar ongeboren baby, die half Nederlands, een kwart Frans en een kwart Amerikaans zal zijn. Hoffman (39), wiens eerste kind het zal worden, is inmiddels zo'n 20 weken in verwachting. Ze is sinds 2018 samen met haar vriend Dorian Geis. FelicitatiesDirect na de bekendmaking stroomden felicitaties van bekende vrienden als Simon Keizer, Lieke van Lexmond en Georgina Verbaan binnen. Die sturen haar vooral veel hartjes. Bekijk Hoffman's Instagrampost hieronder. Daaronder zie je hoe ze momenteel schittert in 3 op Reis.
Show :
Jennifer Hoffman: "Ik ben zwanger, al 20 weken"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jennifer Hoffman: "Ik ben zwanger, al 20 weken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV