Prinsjesdag 2020: dit draagt Máxima (video)

Prinsjesdag 2020: dit draagt Máxima (video)

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn zojuist vanuit Paleis Noordeinde aangekomen in de Grote Kerk. Daarbij zagen we hoe die laatste schitterde in een gele japon van ontwerper Claes Iversen, gemaakt van zijde. Ze droeg deze eerder in 2018.

'Jurk is donkerder gemaakt'
Modejournaliste Josine Droogendijk zal vanmiddag in Tijd voor MAX nader ingaan op de outfit van Máxima van vandaag. Zo zag zij bijvoorbeeld dat de jurk enkele tinten donkerder gemaakt is. Naast de kleding van de Oranjes zal ze aan tafel bij Sybrand Niessen en Martine van Os ook haar licht laten schijnen over de hoedjes van de vrouwelijke politici. Bekijk de beelden van het koninklijk paar van vanmorgen hieronder.






Prinsjesdag 2020: dit draagt <em>Máxima</em> (video) Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn zojuist vanuit Paleis Noordeinde aangekomen in de Grote Kerk. Daarbij zagen we hoe die laatste schitterde in een gele japon van ontwerper Claes Iversen, gemaakt van zijde. Ze droeg deze eerder in 2018. 'Jurk is donkerder gemaakt'Modejournaliste Josine Droogendijk zal vanmiddag in Tijd voor MAX nader ingaan op de outfit van Máxima van vandaag. Zo zag zij bijvoorbeeld dat de jurk enkele tinten donkerder gemaakt is. Naast de kleding van de Oranjes zal ze aan tafel bij Sybrand Niessen en Martine van Os ook haar licht laten schijnen over de hoedjes van de vrouwelijke politici. Bekijk de beelden van het koninklijk paar van vanmorgen hieronder. Bekijk ook 'Troonrede 2020' uitgelekt, bekijk deze opvallende beelden (video) Bekijk deze video » Zien: Wopke Hoekstra gaat fout in tijdens Prinsjesdag (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Prinsjesdag 2020: dit draagt Máxima (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prinsjesdag 2020: dit draagt Máxima (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen