Kijk LIVE naar presentatie iPhone 12, nieuwe Apple Watch en iPad Air

Kijk LIVE naar presentatie iPhone 12, nieuwe Apple Watch en iPad Air

Op dinsdag 15 september staat er om 19.00 uur Nederlandse tijd weer een groots Apple Event op de agenda. Normaal gesproken worden hier de belangrijkste nieuwe producten van Apple gepresenteerd, en dit keer zou het gaan om de iPhone 12, een nieuwe Apple Watch en de iPad Air.

Kijk LIVE naar presentatie <em>iPhone 12</em>, nieuwe Apple Watch en <em>iPad Air</em> Op dinsdag 15 september staat er om 19.00 uur Nederlandse tijd weer een groots Apple Event op de agenda. Normaal gesproken worden hier de belangrijkste nieuwe producten van Apple gepresenteerd, en dit keer zou het gaan om de iPhone 12, een nieuwe Apple Watch en de iPad Air. MysterieGeheel in de stijl van Apple is het event nog omgeven met veel mysterie; er gaan geruchten dat de iPhone 12 pas later dit jaar gepresenteerd zal gaan worden. Waarschijnlijk zal Apple wél de nieuwe Apple Watch en de iPad Air gaan presenteren. Kijk hierboven op dinsdag 15 september vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd LIVE naar de presentatie van Apple. Bekijk ook Betalen met je horloge? 'Dat is nog maar het begin' Bekijk deze video » Apple Watch houdt alles bij: van menstruatiecyclus tot seksuele activiteit Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar presentatie iPhone 12, nieuwe Apple Watch en iPad Air

Mysterie
Geheel in de stijl van Apple is het event nog omgeven met veel mysterie; er gaan geruchten dat de iPhone 12 pas later dit jaar gepresenteerd zal gaan worden. Waarschijnlijk zal Apple wél de nieuwe Apple Watch en de iPad Air gaan presenteren.

Kijk hierboven op dinsdag 15 september vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd LIVE naar de presentatie van Apple.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar presentatie iPhone 12, nieuwe Apple Watch en iPad Air of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen