Kijk LIVE naar Dinamo Kiev - AZ (voorronde Champions League)

Kijk LIVE naar Dinamo Kiev - AZ (voorronde Champions League)

Kijk hierboven op dinsdag 15 september vanaf 19.00 uur LIVE naar de wedstrijd Dinamo Kiev - AZ.

Voor AZ staat er op dinsdag 15 september een zeer belangrijke wedstrijd op het programma: de uitwedstrijd tegen Dinamo Kiev. In Oekraïne strijden de Alkmaarders voor een plek in de play-offs van de Champions League, om via daar uiteindelijk het hoofdtoernooi van het miljoenenbal te bereiken.

Knock-out
De kwalificatiewedstrijden voor de Champions League verlopen volgens een knock-outsysteem zoals dat ook wordt gehanteerd op bijvoorbeeld EK's en WK's: het komt allemaal aan op één wedstrijd. Win je die, dan ga je door; wordt er verloren, dan is het avontuur meteen afgelopen. Wanneer AZ bij Dinamo Kiev weet te winnen, staat een play-offwedstrijd tegen Rapid Wien of AA Gent op het programma.

Kijk hierboven op dinsdag 15 september vanaf 19.00 uur LIVE naar de wedstrijd Dinamo Kiev - AZ. Hieronder zie je de voorbeschouwing van AZ-trainer Arne Slot op deze belangrijke wedstrijd.

Kijk LIVE naar <em>Dinamo Kiev - AZ</em> (voorronde Champions League) Kijk hierboven op dinsdag 15 september vanaf 19.00 uur LIVE naar de wedstrijd Dinamo Kiev - AZ. Voor AZ staat er op dinsdag 15 september een zeer belangrijke wedstrijd op het programma: de uitwedstrijd tegen Dinamo Kiev. In Oekraïne strijden de Alkmaarders voor een plek in de play-offs van de Champions League, om via daar uiteindelijk het hoofdtoernooi van het miljoenenbal te bereiken. Knock-outDe kwalificatiewedstrijden voor de Champions League verlopen volgens een knock-outsysteem zoals dat ook wordt gehanteerd op bijvoorbeeld EK's en WK's: het komt allemaal aan op één wedstrijd. Win je die, dan ga je door; wordt er verloren, dan is het avontuur meteen afgelopen. Wanneer AZ bij Dinamo Kiev weet te winnen, staat een play-offwedstrijd tegen Rapid Wien of AA Gent op het programma. Kijk hierboven op dinsdag 15 september vanaf 19.00 uur LIVE naar de wedstrijd Dinamo Kiev - AZ. Hieronder zie je de voorbeschouwing van AZ-trainer Arne Slot op deze belangrijke wedstrijd. Bekijk ook Samenvatting AZ - Viktoria Plzen (voorronde Champions League) Bekijk deze video » Voorbeschouwing Dinamo Kiev - AZ: "Het wordt een hele moeilijke wedstrijd" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar Dinamo Kiev - AZ (voorronde Champions League)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar Dinamo Kiev - AZ (voorronde Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen