Prinsjesdag 2020: koningin Máxima schittert in gerecyclede jurk bij aankomst Grote Kerk

Prinsjesdag 2020: koningin Máxima schittert in gerecyclede jurk bij aankomst Grote Kerk

Inmiddels is de Troonrede van koning Willem-Alexander alweer achter de rug, maar al bij aankomst bij de Grote Kerk schitterden onze koning en koningin in prachtige uitdossingen. Vooral koningin Máxima, het nationale stijlicoon, maakte weer eens indruk met een jurk van Claes Iversen. Het was een gerecycled exemplaar, want ze droeg 'm al eens eerder. Hij is op speciaal verzoek een tintje donkerder gemaakt.

Bekijk de beelden van koning Willem-Alexander en koningin Máxima hieronder.

<em>Prinsjesdag 2020</em>: koningin Máxima schittert in gerecyclede jurk bij aankomst Grote Kerk Inmiddels is de Troonrede van koning Willem-Alexander alweer achter de rug, maar al bij aankomst bij de Grote Kerk schitterden onze koning en koningin in prachtige uitdossingen. Vooral koningin Máxima, het nationale stijlicoon, maakte weer eens indruk met een jurk van Claes Iversen. Het was een gerecycled exemplaar, want ze droeg 'm al eens eerder. Hij is op speciaal verzoek een tintje donkerder gemaakt. Bekijk de beelden van koning Willem-Alexander en koningin Máxima hieronder. Bekijk ook Prinsjesdag 2020: dit draagt Máxima (video) Bekijk deze video » Troonrede koning Willem-Alexander gemist? "Corona raakt ons allemaal" Bekijk deze video »
Royals :
Prinsjesdag 2020: koningin Máxima schittert in gerecyclede jurk bij aankomst Grote Kerk

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prinsjesdag 2020: koningin Máxima schittert in gerecyclede jurk bij aankomst Grote Kerk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen