Memphis Depay vertrekt naar Barcelona, Ronald de Boer heeft begrip voor keuze (video)

Memphis Depay vertrekt naar Barcelona, Ronald de Boer heeft begrip voor keuze (video)

De kogel is dan eindelijk door de kerk: Memphis Depay vertrekt voor een bedrag van ruim dertig miljoen euro naar FC Barcelona, waar hij samen met Lionel Messi de aanval moet gaan leiden. Ronald de Boer heeft begrip voor zijn keuze: "Barcelona is het hoogst haalbare."

Sterspeler
Het wordt een interessante overstap, want Memphis zal met een nieuwe status arriveren in Barcelona. Bij PSV was hij de grote belofte, Manchester United haalde hem binnen als toptalent en bij Olympique Lyon was hij in eerste instantie de speler die in Engeland niet slaagde. Daar groeide hij uit tot een wereldtopper, en dus betreedt hij als gevestigde sterspeler Camp Nou. In Barcelona wordt Memphis herenigd met voormalig bondscoach Ronald Koeman, die het beste in hem naar boven haalde.

Bekijk het gesprek met Ronald de Boer over de overstap van Memphis Depay hieronder.

<em>Memphis Depay</em> vertrekt naar Barcelona, Ronald de Boer heeft begrip voor keuze (video) De kogel is dan eindelijk door de kerk: Memphis Depay vertrekt voor een bedrag van ruim dertig miljoen euro naar FC Barcelona, waar hij samen met Lionel Messi de aanval moet gaan leiden. Ronald de Boer heeft begrip voor zijn keuze: "Barcelona is het hoogst haalbare." SterspelerHet wordt een interessante overstap, want Memphis zal met een nieuwe status arriveren in Barcelona. Bij PSV was hij de grote belofte, Manchester United haalde hem binnen als toptalent en bij Olympique Lyon was hij in eerste instantie de speler die in Engeland niet slaagde. Daar groeide hij uit tot een wereldtopper, en dus betreedt hij als gevestigde sterspeler Camp Nou. In Barcelona wordt Memphis herenigd met voormalig bondscoach Ronald Koeman, die het beste in hem naar boven haalde. Bekijk het gesprek met Ronald de Boer over de overstap van Memphis Depay hieronder. Bekijk ook René van der Gijp overtuigd: 'Memphis past bij FC Barcelona' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen in VI over Memphis: "Camerabewuste pseudo-acteur" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Memphis Depay vertrekt naar Barcelona, Ronald de Boer heeft begrip voor keuze (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Memphis Depay vertrekt naar Barcelona, Ronald de Boer heeft begrip voor keuze (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen