Bekijk volledige Troonrede 2020 van koning Willem-Alexander

Bekijk volledige Troonrede 2020 van koning Willem-Alexander

Het is dinsdag 15 september - de derde dinsdag van september. Traditioneel vieren we dan Prinsjesdag, de start van het nieuwe parlementaire jaar. Ook in dit bijzondere jaar sprak koning Willem-Alexander de Troonrede uit.

Bekijk volledige <em>Troonrede 2020</em> van koning Willem-Alexander Het is dinsdag 15 september - de derde dinsdag van september. Traditioneel vieren we dan Prinsjesdag, de start van het nieuwe parlementaire jaar. Ook in dit bijzondere jaar sprak koning Willem-Alexander de Troonrede uit. CoronacrisisDie stond voor een groot deel in het teken van de coronacrisis, want de koning vertelde ons dat het coronavirus ons allemaal raakt. Dat gebeurt op verschillende manieren: mensen die een geliefde zijn verloren aan de ziekte, werknemers die hun baan kwijtraken en ondernemers die failliet gaan. In de Troonrede ging de blik echter ook op de toekomst: wat gaat het kabinet doen om ons uit deze crisis te loodsen? Bekijk de volledige Troonrede van koning Willem-Alexander hierboven. Bekijk ook Prinsjesdag 2020: dit draagt Máxima (video) Bekijk deze video » Prinsjesdag: Wopke Hoekstra vergeet tekst bij presentatie Miljoenennota (video) Bekijk deze video »
Royals :
Bekijk volledige Troonrede 2020 van koning Willem-Alexander

Coronacrisis
Die stond voor een groot deel in het teken van de coronacrisis, want de koning vertelde ons dat het coronavirus ons allemaal raakt. Dat gebeurt op verschillende manieren: mensen die een geliefde zijn verloren aan de ziekte, werknemers die hun baan kwijtraken en ondernemers die failliet gaan. In de Troonrede ging de blik echter ook op de toekomst: wat gaat het kabinet doen om ons uit deze crisis te loodsen?

Bekijk de volledige Troonrede van koning Willem-Alexander hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk volledige Troonrede 2020 van koning Willem-Alexander of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen