Geert Wilders ziedend na Troonrede: "De premier geeft niets" (video)

Geert Wilders ziedend na Troonrede: "De premier geeft niets" (video)

De Troonrede van koning Willem-Alexander is, zoals elk jaar, geschreven door het kabinet. En dus kan Geert Wilders weer flink van leer trekken tegen de inhoud van de toespraak. Hij veroordeeld het beleid van het kabinet: "De premier geeft niets, of een kruimel."

<em>Geert Wilders</em> ziedend na Troonrede: &quot;De premier geeft niets&quot; (video) De Troonrede van koning Willem-Alexander is, zoals elk jaar, geschreven door het kabinet. En dus kan Geert Wilders weer flink van leer trekken tegen de inhoud van de toespraak. Hij veroordeeld het beleid van het kabinet: "De premier geeft niets, of een kruimel." ProblemenVolgens Wilders zijn er veel problemen in Nederland sinds de coronacrisis zijn intrede heeft gedaan. Hij zag genoeg kansen voor lastenverlichting van de gewone Nederlander, maar het kabinet weigert hieraan mee te werken - terwijl het wel miljarden stopt in een coronafonds om de zwaarst getroffen landen in Europa te helpen, zoals Italië en Spanje. "Ik denk dat niemand dat in Nederland snapt." Ook Lodewijk Asscher en Gert-Jan Segers geven hun mening. Bekijk de reportage van De Telegraaf met Geert Wilders, Lodewijk Asscher en Gert-Jan Segers hierboven. Bekijk ook Prinsjesdag 2020: dit draagt Máxima (video) Bekijk deze video » Bekijk volledige Troonrede 2020 van koning Willem-Alexander Bekijk deze video »
Politiek :
Geert Wilders ziedend na Troonrede: "De premier geeft niets" (video)

Problemen
Volgens Wilders zijn er veel problemen in Nederland sinds de coronacrisis zijn intrede heeft gedaan. Hij zag genoeg kansen voor lastenverlichting van de gewone Nederlander, maar het kabinet weigert hieraan mee te werken - terwijl het wel miljarden stopt in een coronafonds om de zwaarst getroffen landen in Europa te helpen, zoals Italië en Spanje. "Ik denk dat niemand dat in Nederland snapt." Ook Lodewijk Asscher en Gert-Jan Segers geven hun mening.

Bekijk de reportage van De Telegraaf met Geert Wilders, Lodewijk Asscher en Gert-Jan Segers hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders ziedend na Troonrede: "De premier geeft niets" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen