Zien: Dit zijn alle juryleden van Drag Race Holland (video)

Zien: Dit zijn alle juryleden van Drag Race Holland (video)

Nikkie Plessen is naast presentator en juryvoorzitter Fred van Leer het tweede vaste jurylid van het programma. Dat maakte het panellid van RTL Boulevard zelf bekend.

Naast Plessen zal er een hele rits bekende sterren als gastjury optreden. De namen die nu al bekend zijn:

Sanne Wallis de Vries

Actrice/cabaretier

Roxeanne Hazes
Claes Iversen

Mode-ontwerper

Nikkie de Jager

Vlogger, make-up artieste

Rick Paul van Mulligan
Ryanne van Dorst
Edsilia Rombley

Zangeres en Songfestival-presentatrice

Carlo Boszhard
Ruth Jacott
Loiza Lamers

Bekijk de video van de Instagram van Nikkie Plessen hieronder. Drag Race Holland is vanaf 18 september te zien bij Videoland.

Zien: Dit zijn alle juryleden van <em>Drag Race Holland</em> (video) Nikkie Plessen is naast presentator en juryvoorzitter Fred van Leer het tweede vaste jurylid van het programma. Dat maakte het panellid van RTL Boulevard zelf bekend. Naast Plessen zal er een hele rits bekende sterren als gastjury optreden. De namen die nu al bekend zijn: Sanne Wallis de VriesActrice/cabaretier Roxeanne Hazes Claes IversenMode-ontwerper Nikkie de JagerVlogger, make-up artieste Rick Paul van Mulligan Ryanne van Dorst Edsilia RombleyZangeres en Songfestival-presentatrice Carlo Boszhard Ruth Jacott Loiza Lamers Bekijk de video van de Instagram van Nikkie Plessen hieronder. Drag Race Holland is vanaf 18 september te zien bij Videoland. Zien: Fred van Leer introduceert de queens van Drag Race Holland Bekijk deze video » Drag Race Holland: Fred van Leer in 1 minuut omgetoverd tot dragqueen Bekijk deze video »
TV :
Zien: Dit zijn alle juryleden van Drag Race Holland (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit zijn alle juryleden van Drag Race Holland (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen