Alle ogen op Maxima: wat was het verhaal achter de jurk? (RTL Boulevard)

Alle ogen op Maxima: wat was het verhaal achter de jurk? (RTL Boulevard)

De jurk van Maxima was het gesprek van de dag: tussen de blauwe en zwarte pakken met blauwe en grijze dassen is de jurk van Claes Iversen. Het bijzondere: de jurk had ze al een keer gedragen.

De jurk was even terug geweest naar de maker, maar alleen om de jurk een iets meer "vintage look" te geven. De specialisten bij RTL Boulevard zijn positief: "Het is een wat ingetogere jurk, maar ik vind het wel gewaagd. Ook prachtig!"

Alle ogen op <em>Maxima</em>: wat was het verhaal achter de jurk? (<em>RTL Boulevard</em>) De jurk van Maxima was het gesprek van de dag: tussen de blauwe en zwarte pakken met blauwe en grijze dassen is de jurk van Claes Iversen. Het bijzondere: de jurk had ze al een keer gedragen. De jurk was even terug geweest naar de maker, maar alleen om de jurk een iets meer "vintage look" te geven. De specialisten bij RTL Boulevard zijn positief: "Het is een wat ingetogere jurk, maar ik vind het wel gewaagd. Ook prachtig!" Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Prinsjesdag 2020: dit draagt Máxima (video) Bekijk deze video » Prinsjesdag 2020: koningin Máxima schittert in gerecyclede jurk bij aankomst Grote Kerk Bekijk deze video »
Royals :
Alle ogen op Maxima: wat was het verhaal achter de jurk? (RTL Boulevard)

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Alle ogen op Maxima: wat was het verhaal achter de jurk? (RTL Boulevard) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen