Dit is de oproep van Usain Bolt

Dit is de oproep van Usain Bolt

Dit is de <em>oproep</em> van Usain Bolt Usain Bolt roept in deze video alle atleten die deelnemen aan de Olympische Winterspelen op om zijn wereldberoemde houding op het podium na te bootsen. Krijgt zijn verzoek gehoor, dan ontvangen de medaillewinnaars niet alleen eremetaal, maar stuurt Bolt ook een gigantische fles champagne op. De olympische kampioenen Sven Kramer, Ireen Wüst en Kjeld Nuis gaven al gehoor aan zijn oproep en toonden op het podium in Zuid-Korea alledrie het Bolt-gebaar. Bekijk hier de video van Ireen Wüst.
Olympische Spelen :
Dit is de oproep van Usain Bolt

Usain Bolt roept in deze video alle atleten die deelnemen aan de Olympische Winterspelen op om zijn wereldberoemde houding op het podium na te bootsen. Krijgt zijn verzoek gehoor, dan ontvangen de medaillewinnaars niet alleen eremetaal, maar stuurt Bolt ook een gigantische fles champagne op. De olympische kampioenen Sven Kramer, Ireen Wüst en Kjeld Nuis gaven al gehoor aan zijn oproep en toonden op het podium in Zuid-Korea alledrie het Bolt-gebaar. Bekijk hier de video van Ireen Wüst.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit is de oproep van Usain Bolt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV