Opsporing Verzocht: Zoektocht naar betrokkenen rellen Kanaleneiland gaat door

Opsporing Verzocht: Zoektocht naar betrokkenen rellen Kanaleneiland gaat door

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 15 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 15 september terugkijken.

Veel mensen kwamen af op een oproep op social media om op vrijdagavond 14 augustus te gaan rellen in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Die vrijdagavond was het tussen 21.00 uur en middernacht grimmig in de Utrechtse wijk.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Zoektocht naar betrokkenen <em>rellen Kanaleneiland</em> gaat door Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 15 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 15 september terugkijken. Veel mensen kwamen af op een oproep op social media om op vrijdagavond 14 augustus te gaan rellen in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Die vrijdagavond was het tussen 21.00 uur en middernacht grimmig in de Utrechtse wijk. Waar het begon met het vernielen van bushokjes, liep het al snel nog verder uit de hand toen er stenen richting de politie werden gegooid. Een bedreigende situatie; niet alleen voor de politie, maar ook voor omwonenden. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending van Opsporing Verzocht Opsporing Verzocht: Steekpartij bij ruzie Hoeverlaken Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: Cafetaria-eigenaren bedreigd na overval Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Ernstige bedreigingen voor ondernemer Amsterdam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Zoektocht naar Ismail el Bakali (video) Bekijk deze video »
TV :
Opsporing Verzocht: Zoektocht naar betrokkenen rellen Kanaleneiland gaat door

Waar het begon met het vernielen van bushokjes, liep het al snel nog verder uit de hand toen er stenen richting de politie werden gegooid. Een bedreigende situatie; niet alleen voor de politie, maar ook voor omwonenden.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Zoektocht naar betrokkenen rellen Kanaleneiland gaat door of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV