Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 16

Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 16

Lennard Kämna heeft de zestiende etappe van de Tour de France 2020 gewonnen. De Duitser van BORA-hansgrohe won in een indrukwekkende solo. Meesterknecht Richard Carapaz werd tweede.

<em>Tour de France</em>: bekijk de <em>samenvatting</em> van etappe 16 Lennard Kämna heeft de zestiende etappe van de Tour de France 2020 gewonnen. De Duitser van BORA-hansgrohe won in een indrukwekkende solo. Meesterknecht Richard Carapaz werd tweede. In de groep klassementsrenners, die op ruim 15 minuten van Kämna binnenkwam, was Miguel Angel Lopez de beste. Primoz Roglic behoudt het geel, de andere truien blijven ook om dezelfde schouders. Bekijk de samenvatting van de 16e etappe hierboven. Bekijk ook Zien: Roglic bijna betrokken bij valpartij in Tour de France (video) Bekijk deze video » Zien: Lennard Kämna wint zestiende etappe Tour de France 2020 Bekijk deze video » AD In Het Wiel: terugblik etappe 16 van de Tour de France (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 16

In de groep klassementsrenners, die op ruim 15 minuten van Kämna binnenkwam, was Miguel Angel Lopez de beste. Primoz Roglic behoudt het geel, de andere truien blijven ook om dezelfde schouders.

Bekijk de samenvatting van de 16e etappe hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 16 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV