Crisis in de tent over Indonesisch restaurant gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Crisis in de tent over Indonesisch restaurant gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Crisis in de tent over Indonesisch restaurant gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Crisis in de tent helpen topchef Herman den Blijker en succesvol zakenvrouw Annemarie van Gaal het Indonesische restaurant van horeca-ondernemers Femmy (57) en Harry (61). AchterbanZe zijn door de coranapandemie flink in de problemen geraakt. Toeristen blijven weg en hun Indonesische achterban weet hen niet meer te vinden. Om meer omzet te maken gaat Femmy zeven dagen per week werken en Harry helpt haar naast zijn fulltime baan bij de gemeente Utrecht. ErenVoor Femmy is het geen optie om failliet te gaan. Met het restaurant wil ze immers haar overleden overgrootouders eren. Maar al het harde werken eist zijn tol... Er wacht Herman en Annemarie een flinke klus om dit stel te helpen. OnrustOm ze overeind te helpen moeten ze open staan voor veranderingen en dat zorgt voor grote onrust bij Femmy en Harry. Shownieuws: Herman den Blijker boos vanwege gestolen opnames Bekijk deze video » Kijktip: Herman den Blijker en Annemarie van Gaal helpen horeca in coronatijd Bekijk deze video »
Uitzending :
Crisis in de tent over Indonesisch restaurant gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In deze aflevering van Crisis in de tent helpen topchef Herman den Blijker en succesvol zakenvrouw Annemarie van Gaal het Indonesische restaurant van horeca-ondernemers Femmy (57) en Harry (61).

Achterban
Ze zijn door de coranapandemie flink in de problemen geraakt. Toeristen blijven weg en hun Indonesische achterban weet hen niet meer te vinden. Om meer omzet te maken gaat Femmy zeven dagen per week werken en Harry helpt haar naast zijn fulltime baan bij de gemeente Utrecht.

Eren
Voor Femmy is het geen optie om failliet te gaan. Met het restaurant wil ze immers haar overleden overgrootouders eren. Maar al het harde werken eist zijn tol... Er wacht Herman en Annemarie een flinke klus om dit stel te helpen.

Onrust
Om ze overeind te helpen moeten ze open staan voor veranderingen en dat zorgt voor grote onrust bij Femmy en Harry.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Crisis in de tent
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Crisis in de tent over Indonesisch restaurant gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen