Op1: Wopke Hoekstra over nieuwe plannen Prinsjesdag 2020 (video)

Op1: Wopke Hoekstra over nieuwe plannen Prinsjesdag 2020 (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 15 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 15 september terugkijken.

Wopke Hoekstra is vanavond te gast bij Op1. Hij praat de tafel bij over de nieuwe plannen voor het volgende jaar, die radicaler zijn dan ooit: Nederland gaat lenen en uitgeven na jaren van bezuinigen.

<em>Op1</em>: Wopke Hoekstra over nieuwe plannen <em>Prinsjesdag</em> 2020 (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 15 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 15 september terugkijken. Wopke Hoekstra is vanavond te gast bij Op1. Hij praat de tafel bij over de nieuwe plannen voor het volgende jaar, die radicaler zijn dan ooit: Nederland gaat lenen en uitgeven na jaren van bezuinigen. Hoekstra zegt het volgende: "Het is, denken wij, een verstandig antwoord op de crisis waar wij nu in zitten. Het zet in op behoud van banen en ondernemingen. We proberen de landing van de financiële crisis te verzachten, maar de pijn zal er echt zijn." Bekijk het hele gesprek met Wopke Hoekstra hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit Op1 van 15 augustus Vanavond in Op1: Wopke Hoekstra en Joost Vullings over Prinsjesdag Bekijk deze video » Ernst Kuipers bij Op1: "Meeste besmettingen bij jonge mensen" (video) Bekijk deze video » Jan Hoek ontroerd door Troonrede: "Ik heb niets gedaan, alleen een brief geschreven" (Op1) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Wopke Hoekstra over nieuwe plannen Prinsjesdag 2020 (video)

Hoekstra zegt het volgende: "Het is, denken wij, een verstandig antwoord op de crisis waar wij nu in zitten. Het zet in op behoud van banen en ondernemingen. We proberen de landing van de financiële crisis te verzachten, maar de pijn zal er echt zijn."

Bekijk het hele gesprek met Wopke Hoekstra hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Wopke Hoekstra over nieuwe plannen Prinsjesdag 2020 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen