Jinek: Thierry Baudet (FVD) wil regeren met Lodewijk Asscher (PvdA)

Jinek: Thierry Baudet (FVD) wil regeren met Lodewijk Asscher (PvdA)

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Thierry Baudet zit in de studio van Jinek met Lodewijk Asscher van de PvdA. En de Forum Voor Democratie-leider doet een nogal opvallende uitspraak.

Lodewijk Asscher is verbaasd
“Ik denk dat wij samen moeten gaan regeren. Ik vind dat we daarover moeten nadenken”, zegt Baudet. Asscher is nogal verbaasd over deze opmerking. “Ik ben even aan het bekomen van de verbazing.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Thierry Baudet (FVD) wil regeren met Lodewijk Asscher (PvdA) Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Thierry Baudet zit in de studio van Jinek met Lodewijk Asscher van de PvdA. En de Forum Voor Democratie-leider doet een nogal opvallende uitspraak. Bekijk ook Zien: Lodewijk Asscher over vakanties in de Kamer: ''Wij kunnen geen zeven weken dicht!'' Bekijk deze video » Lodewijk Asscher is verbaasd“Ik denk dat wij samen moeten gaan regeren. Ik vind dat we daarover moeten nadenken”, zegt Baudet. Asscher is nogal verbaasd over deze opmerking. “Ik ben even aan het bekomen van de verbazing.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Jinek gemist? Thierry Baudet: ‘Ik denk dat de peilingen niet kloppen’ Bekijk deze video » Jinek gemist? Thierry Baudet gaat in tegen troonrede koning Willem-Alexander Bekijk deze video » LuckyTV: Koningin Máxima wordt getest op coronavirus: ‘Kijk haar eens smullen’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek: Thierry Baudet (FVD) wil regeren met Lodewijk Asscher (PvdA)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Thierry Baudet (FVD) wil regeren met Lodewijk Asscher (PvdA) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV