Jinek gemist? Thierry Baudet gaat in tegen troonrede koning Willem-Alexander

Jinek gemist? Thierry Baudet gaat in tegen troonrede koning Willem-Alexander

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Koning Willem-Alexander heeft gisteren op Prinsjesdag de troonrede voorgedragen, en sneed hierbij allerlei onderwerpen aan. Maar Thierry Baudet is niet onder de indruk, zo vertelt hij bij Jinek.

Baudet: 'We mogen trotser zijn'
“We mogen trotser zijn in Nederland op wie wij zijn en wat we bereiken”, zegt Baudet. Lodewijks Asscher denkt er anders over en is het wel eens met het verhaal van de koning.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Thierry Baudet gaat in tegen troonrede koning Willem-Alexander Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Koning Willem-Alexander heeft gisteren op Prinsjesdag de troonrede voorgedragen, en sneed hierbij allerlei onderwerpen aan. Maar Thierry Baudet is niet onder de indruk, zo vertelt hij bij Jinek. Bekijk ook Samenvatting troonrede koning Willem-Alexander: wat zijn de belangrijkste punten? Bekijk deze video » Baudet: 'We mogen trotser zijn'“We mogen trotser zijn in Nederland op wie wij zijn en wat we bereiken”, zegt Baudet. Lodewijks Asscher denkt er anders over en is het wel eens met het verhaal van de koning. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Jinek gemist? Thierry Baudet: ‘Ik denk dat de peilingen niet kloppen’ Bekijk deze video » Jinek: Thierry Baudet (FVD) wil regeren met Lodewijk Asscher (PvdA) Bekijk deze video » LuckyTV: Koningin Máxima wordt getest op coronavirus: ‘Kijk haar eens smullen’ Bekijk deze video » Jinek: Martijn Koning zorgt voor verwarring over behoefte doen in bad Bekijk deze video » Jinek: Komt er een verbod op loslopende katten omdat zij vogels doden? Bekijk deze video » Jinek gemist? Jaïr Ferwerda volgt Wopke Hoekstra thuis en tijdens Prinsjesdag Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Thierry Baudet gaat in tegen troonrede koning Willem-Alexander

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Thierry Baudet gaat in tegen troonrede koning Willem-Alexander of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV