Kijk LIVE: Algemene Beschouwingen na Prinsjesdag 2020 in Tweede Kamer

Kijk LIVE: Algemene Beschouwingen na Prinsjesdag 2020 in Tweede Kamer

Gisteren was het op de derde dinsdag van september tijd voor Prinsjesdag 2020. Dit betekent dat vandaag de Algemene Beschouwingen plaatsvinden, waarin de fractievoorzitters in de Tweede Kamer gaan debatteren.

Kijk LIVE: <em>Algemene Beschouwingen</em> na Prinsjesdag 2020 in Tweede Kamer Gisteren was het op de derde dinsdag van september tijd voor Prinsjesdag 2020. Dit betekent dat vandaag de Algemene Beschouwingen plaatsvinden, waarin de fractievoorzitters in de Tweede Kamer gaan debatteren. Bijzonder beleid door coronacrisisDe Tweede Kamerleden gaan in debat met elkaar en de minister-president Mark Rutte over allerlei punten van het beleid voor het komend jaar. Dit beleid is gisteren gepresenteerd op Prinsjesdag, de Miljoenennota en de Rijksbegroting zijn aan de Tweede Kamer aangeboden. Dit beleid is nogal anders dan normaal, aangezien Nederland evenals de rest van de wereld te maken heeft met de coronacrisis. Kijk live mee met de Algemene Beschouwingen in de Kamer in de video hierboven. Bekijk ook Zien: Geert Wilders gaat los bij Algemene Beschouwingen over Akwasi en 'corrupt Nederland' Bekijk deze video » Video: Thierry Baudet steunt Geert Wilders en sneert naar Klaas ‘winterslaap’ Dijkhoff Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Algemene Beschouwingen na Prinsjesdag 2020 in Tweede Kamer

Bijzonder beleid door coronacrisis
De Tweede Kamerleden gaan in debat met elkaar en de minister-president Mark Rutte over allerlei punten van het beleid voor het komend jaar. Dit beleid is gisteren gepresenteerd op Prinsjesdag, de Miljoenennota en de Rijksbegroting zijn aan de Tweede Kamer aangeboden. Dit beleid is nogal anders dan normaal, aangezien Nederland evenals de rest van de wereld te maken heeft met de coronacrisis.

Kijk live mee met de Algemene Beschouwingen in de Kamer in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Algemene Beschouwingen na Prinsjesdag 2020 in Tweede Kamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen