South Park maakt speciale pandemie-aflevering over corona: bekijk de trailer

South Park maakt speciale pandemie-aflevering over corona: bekijk de trailer

South Park komt binnenkort met een hele bijzondere aflevering die volledig in het teken staat van de pandemie. Deze uitzending van de satirische animatieserie is 30 september te zien bij Comedy Central.

Lees hier waar je Comedy Central kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

South Park: The Pandemic Special duurt een uur
Het coronavirus zorgt ervoor dat de bewoners van South Park voor allerlei uitdagingen komen te staan. Daarom wordt The Pandemic Special uitgezonden, die maar liefst een uur duurt. South Park is al jaren populair, hierin worden de avonturen van Cartman, Kenny, Stan en Kyle gevolgd. De serie staat bekend om de harde grappen.

South Park: The Pandemic Special is 30 september te zien bij Comedy Central. Bekijk in de video hieronder de trailer.

<em>South Park</em> maakt speciale pandemie-aflevering over corona: bekijk de trailer South Park komt binnenkort met een hele bijzondere aflevering die volledig in het teken staat van de pandemie. Deze uitzending van de satirische animatieserie is 30 september te zien bij Comedy Central. Lees hier waar je Comedy Central kunt vinden bij jouw tv-aanbieder. South Park: The Pandemic Special duurt een uurHet coronavirus zorgt ervoor dat de bewoners van South Park voor allerlei uitdagingen komen te staan. Daarom wordt The Pandemic Special uitgezonden, die maar liefst een uur duurt. South Park is al jaren populair, hierin worden de avonturen van Cartman, Kenny, Stan en Kyle gevolgd. De serie staat bekend om de harde grappen. South Park: The Pandemic Special is 30 september te zien bij Comedy Central. Bekijk in de video hieronder de trailer. Gordon en Gerard Joling als Bert en Ernie: "Ik hoop dat ik Alzheimer krijg" (video) Bekijk deze video » Hilarisch: Martien Meiland doet mee aan First Dates (video) Bekijk deze video »
Trailer :
South Park maakt speciale pandemie-aflevering over corona: bekijk de trailer

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op South Park maakt speciale pandemie-aflevering over corona: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV