Reünie The Fresh Prince of Bel-Air: bekijk de eerste beelden (video)

Reünie The Fresh Prince of Bel-Air: bekijk de eerste beelden (video)

De orginele cast van de jaren '90 hitserie The Fresh Prince of Bel-Air, helaas zonder de in 2013 overleden James Avery (die Philip Banks speelde), kwam deze week voor het eerst sinds jaren weer samen. Dat deden ze vanwege een special, om de 30e verjaardag van de comedy te vieren.

Doorbraak Will Smith
Die speciale reünie-aflevering zal later dit jaar op HBO Max te zien zijn. De serie, die zes jaar liep, betekende de grote doorbraak voor Will Smith. Op de eerste beelden van de special, die je hieronder kunt zien, ziet het er in ieder geval vertrouwd en gezellig uit dus dat belooft wat.

Reünie <em>The Fresh Prince of Bel-Air</em>: bekijk de eerste beelden (video) De orginele cast van de jaren '90 hitserie The Fresh Prince of Bel-Air, helaas zonder de in 2013 overleden James Avery (die Philip Banks speelde), kwam deze week voor het eerst sinds jaren weer samen. Dat deden ze vanwege een special, om de 30e verjaardag van de comedy te vieren. Doorbraak Will SmithDie speciale reünie-aflevering zal later dit jaar op HBO Max te zien zijn. De serie, die zes jaar liep, betekende de grote doorbraak voor Will Smith. Op de eerste beelden van de special, die je hieronder kunt zien, ziet het er in ieder geval vertrouwd en gezellig uit dus dat belooft wat. Bekijk ook Remakes populair in Hollywood: nieuwe versies van Fresh Prince en Dirty Dancing (video) Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Esmée van Kampen over The Fresh Prince of Bel-Air Bekijk deze video »
Serie :
Reünie The Fresh Prince of Bel-Air: bekijk de eerste beelden (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Reünie The Fresh Prince of Bel-Air: bekijk de eerste beelden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen