Tour de France: Miguel Ángel López wint etappe 17 na heroïsche beklimming (video)

Tour de France: Miguel Ángel López wint etappe 17 na heroïsche beklimming (video)

De zeventiende etappe van de Tour de France is gewonnen door de Spanjaard Miguel Ángel López, die daardoor opklimt naar de derde plaats in het algemeen klassement. Belangrijker nog waren de zeventien seconden die Primoz Roglic uitliep op naaste belager Tadej Pogacar.

Col de la Loze
Voor het eerst in de Tourgeschiedenis beklom het peloton in de slotfase van deze etappe de Col de la Loze, die pas vorig jaar werd geasfalteerd - op speciaal verzoek van de organisatie van de Tour de France. De ontzagwekkende berg zorgde voor spektakel in de finale van deze etappe. Pogacar lijkt door zijn achterstand de gele trui definitief te kunnen vergeten.

Bekijk hieronder hoe Miguel Ángel López de zeventiende etappe van de Tour de France wint.

<em>Tour de France</em>: Miguel Ángel López wint etappe 17 na heroïsche beklimming (video) De zeventiende etappe van de Tour de France is gewonnen door de Spanjaard Miguel Ángel López, die daardoor opklimt naar de derde plaats in het algemeen klassement. Belangrijker nog waren de zeventien seconden die Primoz Roglic uitliep op naaste belager Tadej Pogacar. Col de la LozeVoor het eerst in de Tourgeschiedenis beklom het peloton in de slotfase van deze etappe de Col de la Loze, die pas vorig jaar werd geasfalteerd - op speciaal verzoek van de organisatie van de Tour de France. De ontzagwekkende berg zorgde voor spektakel in de finale van deze etappe. Pogacar lijkt door zijn achterstand de gele trui definitief te kunnen vergeten. Bekijk hieronder hoe Miguel Ángel López de zeventiende etappe van de Tour de France wint. Bekijk ook Zien: Roglic bijna betrokken bij valpartij in Tour de France (video) Bekijk deze video » Tour de France: Tadej Pogacar eraf gereden door Primoz Roglic (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France: Miguel Ángel López wint etappe 17 na heroïsche beklimming (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV