Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 17

Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 17

Op woensdag 16 september bereikte het peloton het hoogste punt van deze Tour de France. Het zorgde bovendien voor veel spektakel, vooral op de slotklim naar de Col de la Loze. Daar sloeg Primoz Roglic een belangrijke slag op weg naar de gele trui.

<em>Tour de France</em>: bekijk de samenvatting van etappe 17 Op woensdag 16 september bereikte het peloton het hoogste punt van deze Tour de France. Het zorgde bovendien voor veel spektakel, vooral op de slotklim naar de Col de la Loze. Daar sloeg Primoz Roglic een belangrijke slag op weg naar de gele trui. Pogacar moet lossenNa een aanval van Miguel Ángel López, die de etappe won én naar de derde plaats in het algemeen klassement klom, besloot ook Primoz Roglic om eens flink aan te zetten. Die demarrage werd zijn naaste belager Tadej Pogacar te machtig. Het verschil tussen de twee Slovenen is nu 57 seconden, en Pogacar kan zijn gele trui waarschijnlijk op zijn buik schrijven. Bekijk de samenvatting van etappe 17 van de Tour de France hierboven. Bekijk ook Tour de France: Tadej Pogacar eraf gereden door Primoz Roglic (video) Bekijk deze video » Tour de France: Miguel Ángel López wint etappe 17 na heroïsche beklimming (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 17

Pogacar moet lossen
Na een aanval van Miguel Ángel López, die de etappe won én naar de derde plaats in het algemeen klassement klom, besloot ook Primoz Roglic om eens flink aan te zetten. Die demarrage werd zijn naaste belager Tadej Pogacar te machtig. Het verschil tussen de twee Slovenen is nu 57 seconden, en Pogacar kan zijn gele trui waarschijnlijk op zijn buik schrijven.

Bekijk de samenvatting van etappe 17 van de Tour de France hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV