Zien: Donald Trump geeft op televisie toe Assad te willen vermoorden

Zien: Donald Trump geeft op televisie toe Assad te willen vermoorden

In 2018 heeft hij het nog meerdere malen ontkend, waarbij hij het 'pure fictie' noemde. Inmiddels heeft Donald Trump toegegeven dat hij de Syrische president Bashar al-Assad het liefst wilde vermoorden. De reden hiervoor zou zijn vanwege het gebruik van chemische wapens tegen het eigen volk. Tijdens een uitzending van FOX News zegt hij: "Ik had liever dat ze hem vermoord hadden, het was helemaal geregeld, maar Mattis wilde er niet mee doorgaan."

Bekijk de video van NowThis hieronder.

Zien: <em>Donald Trump</em> geeft op televisie toe Assad te willen vermoorden In 2018 heeft hij het nog meerdere malen ontkend, waarbij hij het 'pure fictie' noemde. Inmiddels heeft Donald Trump toegegeven dat hij de Syrische president Bashar al-Assad het liefst wilde vermoorden. De reden hiervoor zou zijn vanwege het gebruik van chemische wapens tegen het eigen volk. Tijdens een uitzending van FOX News zegt hij: "Ik had liever dat ze hem vermoord hadden, het was helemaal geregeld, maar Mattis wilde er niet mee doorgaan." Bekijk de video van NowThis hieronder. Fotograaf Witte Huis: "Ik weet wat er gebeurt en dat maakt me bang" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Donald Trump geeft op televisie toe Assad te willen vermoorden

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Donald Trump geeft op televisie toe Assad te willen vermoorden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen