Seksspeeltjessponsor Easytoys door KNVB verboden, FC Emmen in de problemen (video)

Seksspeeltjessponsor Easytoys door KNVB verboden, FC Emmen in de problemen (video)

De hoofdsponsor van FC Emmen, Easytoys, is door KNVB verboden. Het zou in strijd zijn met de regelementen, aldus de KNVB. De heren van Veronica Inside bellen op de radio met de voorzitter van FC Emmen. Ze zijn het erover eens dat dit een ontzettend oubollige maatregel is. Vervolgens vertelt de voorzitter nog wat over de percentages van huishoudens die seksspeeltjes in de slaapkamer gebruiken.

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

<em>Seksspeeltjessponsor Easytoys</em> door KNVB verboden, <em>FC Emmen</em> in de problemen (video) De hoofdsponsor van FC Emmen, Easytoys, is door KNVB verboden. Het zou in strijd zijn met de regelementen, aldus de KNVB. De heren van Veronica Inside bellen op de radio met de voorzitter van FC Emmen. Ze zijn het erover eens dat dit een ontzettend oubollige maatregel is. Vervolgens vertelt de voorzitter nog wat over de percentages van huishoudens die seksspeeltjes in de slaapkamer gebruiken. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Veronica Inside gemist? René: "Je gaat niet dood aan een dildo in je reet" Bekijk deze video »
Voetbal :
Seksspeeltjessponsor Easytoys door KNVB verboden, FC Emmen in de problemen (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Seksspeeltjessponsor Easytoys door KNVB verboden, FC Emmen in de problemen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen