Geert Wilders bij Jeugdjournaal: "Ook voor kinderen doet regering te weinig"

Geert Wilders bij Jeugdjournaal: "Ook voor kinderen doet regering te weinig"

De felle debatten die vandaag (16 september) werden gevoerd bij de Algemene Politieke Beschouwingen lijken misschien niet geschikt voor kinderen, maar ook het NOS Jeugdjournaal was aanwezig in de Tweede Kamer. Daar vonden vrijwel alle lijsttrekkers uit de oppositie - Geert Wilders incluis - dat er te weinig wordt gedaan voor kinderen.

Bekijk de reportage van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

<em>Geert Wilders</em> bij Jeugdjournaal: &quot;Ook voor kinderen doet regering te weinig&quot; De felle debatten die vandaag (16 september) werden gevoerd bij de Algemene Politieke Beschouwingen lijken misschien niet geschikt voor kinderen, maar ook het NOS Jeugdjournaal was aanwezig in de Tweede Kamer. Daar vonden vrijwel alle lijsttrekkers uit de oppositie - Geert Wilders incluis - dat er te weinig wordt gedaan voor kinderen. Bekijk de reportage van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Video: Thierry Baudet steunt Geert Wilders en sneert naar Klaas ‘winterslaap’ Dijkhoff Bekijk deze video » Wilders clasht met Jetten: "Ik sta liever met Viktor Orbán op de foto dan met u" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Geert Wilders bij Jeugdjournaal: "Ook voor kinderen doet regering te weinig"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders bij Jeugdjournaal: "Ook voor kinderen doet regering te weinig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen